Kvistagrans blogg

Alla inlägg under mars 2010

Av Kerstin Nilsson - 19 mars 2010 15:15

Valparna och jag har inte riktigt samma uppfattning om vart tidningarna skall ligga i valphagen. Vart bara tvungen att visa hur dom anser att det skall användas. Gullepluttar!!!
  
Somliga anser sig tydligen behöva täcke när man sover.

Av Kerstin Nilsson - 18 mars 2010 20:58

Här går det undan minsann. Valparna käkar och växer har fått smaka på utelivet vilket var en kort stund med tanke på kylan och snön men under den korta tiden hade dom roligt i alla fall. I dag har det varit dåligt väder så det har enbart varit inomhus fast sprungit runt i köket ett flertal ggr. Valhagen på 6 kvm är alltför liten för deras utveckling nu.

Dom har även provat på fågelvingar och skånk flera ggr till deras stora förtjusning.

Dom har även fått träffa storasyster Malin allesammans samtidigt. Hon var kul att klättra och klänga på men än så länge är hon lite för stor för att dom skall fixa henne helt och hållet utan övervakning från mig.

Mamma tyckte efter en stund att det var dags för Malin att passera sig ut i hallen så hon fick sköta detta med valpar alldeles själv.

Nu skall vi se om vi får till några bilder tagna i lördags av blivande valpköpare.

  
Waltzing Mathilda sitter fint.
  
Kolla blicken på What A Feeling.
  
Inte helt säker på vem detta är men jag tror det är Will To Please.

Av Kerstin Nilsson - 16 mars 2010 18:48

Ni skulle bara veta hur många ggr matte släpper ut oss i köket om dagarna. Massor faktiskt och i går fick vi prova på lite vilthantering och matte vill bara meddela att somliga bär direkt medans alla valparna var mkt intresserade.

En del bär en del släpar och alla visar stort intresse för både vingar och skånk.

Sen myser vi med mamma i köket långa stunder fast hon blir lite sur när vi använder hennes svans som kamptrasa. kinkigt tycker vi det stod ingenstans att svansar får man inte ruska. Det gör vi på varandra också men den som blir dragen i svansen eller biten i benen skriker och det är jätteskoj. Mamma skriker inte utan bara säger till tyst med ett tag över nosen på den som biter. Försiktigt men ändock så förstår vi budskapet fast de tär klart vi provar igen, det kanske går denna gången. I dag har vi ätit i köket också men det finns det inget bildbevis på. Det var inte meningen men när vi kände lukten av maten på diskbänken så började alla våra näsor att gå och då ställde matte ner matfatet. Gud så gott det är med mat.

  
  


Av Kerstin Nilsson - 13 mars 2010 22:02

 

Här gäller det att kolla så dom inte lämnat nån smula.
   
Inte en smula har dom lämnat mina syskon. Det är synd om liten kille som inte får någon mat.
   
Wild Thing kan redan inkallning. Duktig kicka. 

Av Kerstin Nilsson - 12 mars 2010 21:41

Nu för tiden så får vi springa runt i den stora världen. fast matte säger att den minsann är större än köket och valprummet men för vår del räcker det än så länge med denna storlek. Här nedan kommer lite bilder från vårt senaste besök i köket.

Håll till godo.

  
Det var hemskt så många ben det finns i detta kök????
  
Will Power har just vällt omkull matskålen och inget fanns det i den.
  
Waltzing Mathilda kollar in om vatten är spännande.
  
 
Will Power X 2. Han gillar att bli fotat den killen.

   
What A Feeling och Wilderness Girl kollar in läget.
   
Working Class hero jobbar på mattes strumpor. Aj vilka vassa tänder dom har.

    

Av Kerstin Nilsson - 10 mars 2010 22:09

Äntligen har jag fått ett fotoprogram installerat i min laptop så nu kan jag dränka er i bilder på underverken igen.

Fast i kväll är jag lite trött så det blir bara 2 stycken men fler kommer.

I morse var hela ligan ute och sprang i köket efter att dom sovit ända tills klockan halv åtta. Tack för det säger en trött uppfödare.

  
Här får man jobba lite för att få ngn mat av morsan minsann. Hänga på trekvart liksom.
  
Wild Thing har ett stadigt tag om maten.

Av Kerstin Nilsson - 9 mars 2010 19:01

Tänk vad trött man blir av att ha valpar :-9 Har tappat bort mina nyinköpta glasögon 3 par. Så när klor skall klippas på valparna är det lite svårt att helt riktigt se vad jag gör.

men idag gav jag mig sjutton på att hitta dom och YES jag har tagit av mig dom när jag somnat på soffan för där hittade jag 2 par så nu ser jag igen och kan klippa klor utan att chansa. Valparna kommer nog inte att uppskatta att jag kan klippa lite kortare men vad sjutton dom får bara acceptera behandlingen.

För övrigt har dom nu fått hela valphagen på 6 kvm att röja runt på. Men i morse såg det ut som kriget och att städa med 7 valpar runt fötterna var ingen höjdare så dom fick springa i hela rummet till storasysters stora förtjusning för då kunde hon pussa på flera stycken genom grinden.

Sen har vi haft trevligt besök av en blivande valpköpare och då fick alla springa ut i köket. Inga rädslor där inte dom tog köket med storm och fick sen fångas in när det var dags för en liten slummer.

Numera äter dom foder 3 ggr per dag och ser ut som julgrisar allihop efetråt. Dom fullkomligt badar i maten och jag tror dom suger upp en del med porerna.

Sen får mamma städa och däremellan matar hon dom både efter fodermålen och därimellan.

Nu står hon för det mesta upp och jag har (till hennes stora förargelse) dragit ner lite på hennes mat. Hon är ju inte direkt svältfödd precis men för tillfället har hon så mkt päls som hon aldrig haft förr, blank och fin och kanonpigg.

  


Av Kerstin Nilsson - 8 mars 2010 07:36

Innehållet i datorn är räddat så nu är mycket av det överfört till den nya datorn. Tack till mina snälla hjälpsamma söner.

I går hade vi i alla fall lite fototime Anne var här och fotade valparna. För tillfället har jag inget fotoprogram så jag kan inte förminska storleken men ett lite smakprov kommer här.
  
Wild Thing sjunger precis som sin pappa :-)
    
Jag tänker bita dig matte säger Working Class Hero.


Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards