Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 31 mars 2010

föregående inlägg

Av Kerstin Nilsson - 31 mars 2010 13:10

Bryr er inte om gårdagens inlägg med texten rubrik saknas. Det var bara en test och nu får jag inte bort det.

I dag har valparna provat på att äta sand vill jag lova. Efter maten fick dom träffa sin mamma som varit på skogspromenad och var full med sand och grus efter den men det tycktes inte bekymra de små.

Lite efterätt kanske man har ju hört talas om sandkakor så det var väl det dom testade. Till kaffet med mjölk men kaffet saknades förståss.  

I alla fall så kommer jag nog snart att lägga ner de andra 2 bloggarna så alla får skriva i denna. Även rapporter från valpköparna kommer att få plats på denna blogg (tror jag). Men jag lovar inget bestämt så vi får se hur det blir med den saken.

Liten Malin sprang ju som vanligt som en tok i skogen. Den hunden har bara 1 gångart GALOPP kallas det och jag som matte blir så trött så det är inte sant.

Hoppas lilla Wilda som vår nya valp kommer att kallas har samma energi som sin storasyster för då kommer dom att ha mkt skoj så småningom när Wilda blivit lite äldre. Och matte kommer att bli ändå tröttare.   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Eddie

31 mars 2010 20:47

Pappa Eddie hälsar till Malin att det är enda gångarten man behöver, han känner inte heller till ngn annan :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se