Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 31 mars 2010

föregående inlägg

Av Kerstin Nilsson - 31 mars 2010 13:10

Bryr er inte om gårdagens inlägg med texten rubrik saknas. Det var bara en test och nu får jag inte bort det.

I dag har valparna provat på att äta sand vill jag lova. Efter maten fick dom träffa sin mamma som varit på skogspromenad och var full med sand och grus efter den men det tycktes inte bekymra de små.

Lite efterätt kanske man har ju hört talas om sandkakor så det var väl det dom testade. Till kaffet med mjölk men kaffet saknades förståss.  

I alla fall så kommer jag nog snart att lägga ner de andra 2 bloggarna så alla får skriva i denna. Även rapporter från valpköparna kommer att få plats på denna blogg (tror jag). Men jag lovar inget bestämt så vi får se hur det blir med den saken.

Liten Malin sprang ju som vanligt som en tok i skogen. Den hunden har bara 1 gångart GALOPP kallas det och jag som matte blir så trött så det är inte sant.

Hoppas lilla Wilda som vår nya valp kommer att kallas har samma energi som sin storasyster för då kommer dom att ha mkt skoj så småningom när Wilda blivit lite äldre. Och matte kommer att bli ändå tröttare.   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Eddie

31 mars 2010 20:47

Pappa Eddie hälsar till Malin att det är enda gångarten man behöver, han känner inte heller till ngn annan :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se