Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 25 mars 2010

Ni vet inte vad ni ger er in på

Av Kerstin Nilsson - 25 mars 2010 09:07

Till de blivande valpköparna vill jag bara säga en sak. Se ovan.

Det var länge sedan jag hade en hel kull som inte går att lura på något vis.  

Försöker jag gå ut genom en dörr (smyga alltså) så är dom genast där, dom måste vara tankeläsare allesammans.

Till saken hör ju att jag vill inte ha dom springandes över hela huset så jag har en grind mellan köket och hallen och utanför står ju Malin och väntar på sina småsyskon. Till det dumma med den grinden är att det är för stort mellanrum mellan spjälorna så valparnas huvuden kan komma emellan och fastna för in går bra men att sen ta sig tillbaka förstår dom inte riktigt än. Vänta ni det kommer.   

Och försök att smita ut när dom somnat i köket utan att dom kommer. Helt omöjligt alltid är det några som kommer sättandes med språng.

Men dom är helt underbara och går faktiskt att stoppa in i valphagen emellanåt visst någon protesterar en stund men sen lägger sig ron över rummet och alla sover sött.

Nattetid sover dom i valphagen riktigt länge i morse ända till klockan 07.30 till skillnad från deras mor som vaknade (och väkte mig) före halv 7.

kan meddela att då morrade jag bara.  


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se