Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 25 mars 2010

Ni vet inte vad ni ger er in på

Av Kerstin Nilsson - 25 mars 2010 09:07

Till de blivande valpköparna vill jag bara säga en sak. Se ovan.

Det var länge sedan jag hade en hel kull som inte går att lura på något vis.  

Försöker jag gå ut genom en dörr (smyga alltså) så är dom genast där, dom måste vara tankeläsare allesammans.

Till saken hör ju att jag vill inte ha dom springandes över hela huset så jag har en grind mellan köket och hallen och utanför står ju Malin och väntar på sina småsyskon. Till det dumma med den grinden är att det är för stort mellanrum mellan spjälorna så valparnas huvuden kan komma emellan och fastna för in går bra men att sen ta sig tillbaka förstår dom inte riktigt än. Vänta ni det kommer.   

Och försök att smita ut när dom somnat i köket utan att dom kommer. Helt omöjligt alltid är det några som kommer sättandes med språng.

Men dom är helt underbara och går faktiskt att stoppa in i valphagen emellanåt visst någon protesterar en stund men sen lägger sig ron över rummet och alla sover sött.

Nattetid sover dom i valphagen riktigt länge i morse ända till klockan 07.30 till skillnad från deras mor som vaknade (och väkte mig) före halv 7.

kan meddela att då morrade jag bara.  


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se