Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 23 mars 2010

Vi fortsätter med snöträningen

Av Kerstin Nilsson - 23 mars 2010 20:18

I dag har det kommit ändå mera snö hos oss och idag har vi efter varje måltid varit ute på altanen och gjort ifrån oss efter maten.

Lite enklare för matte att plocka upp och inte luktar det illa inne heller.
 
Som ni ser så har somliga av oss gjort ett fynd. Det ligger löv längst in på altanen och dom måste man ju smaka på.
Sen hade matte varit slarvig med att stänga grinden ut till stora rasthagen på 75 kvm och det är klart att man måste passa på och upptäcka den större delen av världen. Så 4 av oss smet ut genom den lilla glipan och matte fick sätta på sig skorna och rädda oss från att drunkna i all snö.   
Det är jätteskoj att springa runt och busa. För tillfället har vi slocknat i köket och vi vill bara tala om att nu behöver vi mera utrymme. i alla fall om vi får säga det själv. Och vem skulle hindra oss???  3 av oss har fått prova på det otroligt korkade med trimning. ingen höjdare precis men efteråt så fick vi massor med pussar och matte sa att vi var jätteduktiga.
Sen håller vi på att träna på att stå fint på bordet och somliga kan och somliga inte men nu är det så att vår matte tycker det är ganska onödigt med ståbilder på 6 veckorsvalpar. Vi är ju oavsett om vi kan stå vackert finast i världen. Och det har hon ju rätt i.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se