Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 23 mars 2010

Vi fortsätter med snöträningen

Av Kerstin Nilsson - 23 mars 2010 20:18

I dag har det kommit ändå mera snö hos oss och idag har vi efter varje måltid varit ute på altanen och gjort ifrån oss efter maten.

Lite enklare för matte att plocka upp och inte luktar det illa inne heller.
 
Som ni ser så har somliga av oss gjort ett fynd. Det ligger löv längst in på altanen och dom måste man ju smaka på.
Sen hade matte varit slarvig med att stänga grinden ut till stora rasthagen på 75 kvm och det är klart att man måste passa på och upptäcka den större delen av världen. Så 4 av oss smet ut genom den lilla glipan och matte fick sätta på sig skorna och rädda oss från att drunkna i all snö.   
Det är jätteskoj att springa runt och busa. För tillfället har vi slocknat i köket och vi vill bara tala om att nu behöver vi mera utrymme. i alla fall om vi får säga det själv. Och vem skulle hindra oss???  3 av oss har fått prova på det otroligt korkade med trimning. ingen höjdare precis men efteråt så fick vi massor med pussar och matte sa att vi var jätteduktiga.
Sen håller vi på att träna på att stå fint på bordet och somliga kan och somliga inte men nu är det så att vår matte tycker det är ganska onödigt med ståbilder på 6 veckorsvalpar. Vi är ju oavsett om vi kan stå vackert finast i världen. Och det har hon ju rätt i.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se