Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 21 mars 2010

fullt upp

Av Kerstin Nilsson - 21 mars 2010 09:34

I går hade valparna fullt upp.

Först fick dom träffa mina barnbarn vilket blev en härlig upplevelse. Barn är kul sa dom och vräkte sig över Max. Om han tyckte det var lika roligt förtäljer inte historien men jag tror det.
  
Maja satt på behörigt avstånd på en stol. 7 huliganer kan bli lite mkt för en liten tjej.
Sen fick dom träffa Malin allesammans och Malin njuter av uppmärksamheten.
   
På eftermiddagen  hade vi besök av valpköpare som skall ha lilla Wille = den svart/vita killen.
Och på kvällen hade vi besök av hanhundsägaren så vi kan säga att det blev mkt intryck för 7 småttingar och dom sov gott i natt. Ända tills klockan var 07.00
Jippie sa jag som fick sova lite längre än vad det blivit de senaste dagarna.
Nu har en ny dag börjat och idag är det inget inplanerat men man vet ju aldrig vad som händer.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se