Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 20 mars 2010

Krävande

Av Kerstin Nilsson - 20 mars 2010 08:43

Vet ni en sak?

Ju mer man ger valparna ju mera tar dom. Nu menar jag inte bara mat men igår så somnade ligan i köket och jag kan väl säga som så att det gillade dom för i morse efter mat, utevistelse så tyckte somliga inte alls att det var en höjdare att bli instängd på 6 kvm.

Nej fram för att få vara i hela huset anser dom. Vi har ju flera ggr per dag myspys i köket och nu tycker dom nog att så skall det alltid vara. Men matten är hård och anser att valpar mår bra av att lära sig koppla av i lugn och ro. Dom är definitivt inte helt överens med mig om det.

Men än så länge så kan jag bestämma och då blir det så.


 
ANNONS
 
Camilla

Camilla

21 mars 2010 08:36

Hej Kerstin! Vilka härliga valpar du har:) Vi var ju sugna att komma att titta men jag tror Bettan har för fullt upp med sina snart 9v gamla valpar. Valpar kan verkligen konsten att ta för sig och sen kräva det oxå:) Hör väl till sund utveckling förstås. Ha det så gott och lycka till med kullen!

http://easton.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se