Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 20 mars 2010

Krävande

Av Kerstin Nilsson - 20 mars 2010 08:43

Vet ni en sak?

Ju mer man ger valparna ju mera tar dom. Nu menar jag inte bara mat men igår så somnade ligan i köket och jag kan väl säga som så att det gillade dom för i morse efter mat, utevistelse så tyckte somliga inte alls att det var en höjdare att bli instängd på 6 kvm.

Nej fram för att få vara i hela huset anser dom. Vi har ju flera ggr per dag myspys i köket och nu tycker dom nog att så skall det alltid vara. Men matten är hård och anser att valpar mår bra av att lära sig koppla av i lugn och ro. Dom är definitivt inte helt överens med mig om det.

Men än så länge så kan jag bestämma och då blir det så.


 
ANNONS
 
Camilla

Camilla

21 mars 2010 08:36

Hej Kerstin! Vilka härliga valpar du har:) Vi var ju sugna att komma att titta men jag tror Bettan har för fullt upp med sina snart 9v gamla valpar. Valpar kan verkligen konsten att ta för sig och sen kräva det oxå:) Hör väl till sund utveckling förstås. Ha det så gott och lycka till med kullen!

http://easton.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se