Kvistagrans blogg

Alla inlägg under januari 2009

Av Kerstin Nilsson - 10 januari 2009 10:21

För tillfället har vi två egna hundar hemma men det finns några fler här fram t.o.m i kväll och dom 2 har säkert synpunkter på en hel del kan jag tro.

 Rita heter jag och är äldst av de inhysta hundarna. I vanliga fall bor jag tillsammans med min kompis Mimmi som är från samma kennel som jag och det är där vi bor för tillfället när matte och husse förlustar sig på skidsemester i Frankrike. Jag är helt övertygad om att dom äter massor av god mat medan jag får pyttelite här. Min uppfödare säger att jag är väl rund men det håller jag inte med om. Bara en substansfylld kropp är min mening. (men det är klart jag har inte sett mig i spegeln och vågen skyr jag som pesten). Så varje gång jag är på detta ställe så håller hon som står för maten hårt i decilitermåtten och det trillar knappt ner ngt extra som det brukar göra hemma. Enligt mitt förmenande så är det pest. Men för att jag inte skall göra livet outhärdligt för henne så blandar hon i puffat ris i min och mimmi's mat och det är ganska gott faktiskt. Sen har jag sett att Jennie och Doriz minsann får 2 kvällskex eller 1 helt tuggben medan jag bara får 1 kex och 1/2 tuggben. orättvist!!!!! Men hon vi bor hos säger att hon faktiskt är rädd om mig och vill att jag skall må bra väldigt länge därav bantningen. Så egentligen är hon nog ganska snäll tror jag.

Nej nu får jag inte skriva längre för hon skall iväg och köpa 2 stora säckar hundmat. Hoppas dom är till mig :-)

ANNONS
Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se