Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 30 januari 2009

Besök

Av Kerstin Nilsson - 30 januari 2009 19:32

I morse kom våra kompisar Rita och Mimmi hit för att vara här när matte och husse var iväg på egna äventyr.

Både hade varit eller skulle till doktorn. Inte så kul för dom men ngn som blev superglad att tjejerna kom var Doriz. Hon gjorde allt för att uppvakta bägge tjejerna men dom såg mest ut som om dom trodde hon hade blivit knasig. Någon ordning får det väl vara är deras åsikt men där lade Doriz in sitt veto men det hjälpte förståss inte.

Snart får hon träffa en kille istället och det hoppas matte faller henne på läppen betydligt bättre än två springerdamer.

Vi andra två kommer ju att få vara hemma med Magnus när dom åker iväg och det går väl bra hoppas vi.

Troligtvis åker väl Doriz och matte iväg 2 ggr så den andra gången vete sjutton hur det blir med hundvakt men det löser sig säkert på ngt sätt. Det brukar göra det.

Ha nu en bra helg allesammans och lycka till hälsar vi till Figge och Lycka på sista jaktdagen i morgon. Önskar vi kunde få vara med.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se