Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 30 januari 2009

Besök

Av Kerstin Nilsson - 30 januari 2009 19:32

I morse kom våra kompisar Rita och Mimmi hit för att vara här när matte och husse var iväg på egna äventyr.

Både hade varit eller skulle till doktorn. Inte så kul för dom men ngn som blev superglad att tjejerna kom var Doriz. Hon gjorde allt för att uppvakta bägge tjejerna men dom såg mest ut som om dom trodde hon hade blivit knasig. Någon ordning får det väl vara är deras åsikt men där lade Doriz in sitt veto men det hjälpte förståss inte.

Snart får hon träffa en kille istället och det hoppas matte faller henne på läppen betydligt bättre än två springerdamer.

Vi andra två kommer ju att få vara hemma med Magnus när dom åker iväg och det går väl bra hoppas vi.

Troligtvis åker väl Doriz och matte iväg 2 ggr så den andra gången vete sjutton hur det blir med hundvakt men det löser sig säkert på ngt sätt. Det brukar göra det.

Ha nu en bra helg allesammans och lycka till hälsar vi till Figge och Lycka på sista jaktdagen i morgon. Önskar vi kunde få vara med.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se