Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 29 januari 2009

Orättvist som bara den

Av Kerstin Nilsson - 29 januari 2009 18:38

 Nu måste vi (Doriz och Tess) få uttrycka vår mkt stora irritation över vår matte. Orättvisare får man leta länge efter!!!!!

I morse tog hon med sig bara Jennie och åkte iväg och när dom efter lååååång tid kom hem så fullkomligt stank matte av en underbar doft av vår älskade Maja. (mattes barnbarn) och Jennie orerade över vilken underbar promenad i skogen dom haft där Maja hade lett vägen över stock och sten och Jennie och matte samt Maja's mamma hade följt efter. Den lilla 4 åringen fick bestämma?????

hur orättvist är inte det på en skala 0-10?

Att matte sen tröstade oss med att vi hade sluppit gå i koppel med en Maja var verkligen noll tröst för vår del. Vi hade gärna gått hela promenaden i koppel och gått så fint om vi bara hade fått följa med. Nej nu är vi verkligen putt och tänker inte prata med matte på flera dagar. Så det så!!!

 
ANNONS
 
pernilla

pernilla

30 januari 2009 13:15

din (nåja hundarnas :) blogg är bara för härlig :)

när ska Doriz få träffa kavaljern då?
mvh pernilla andersson

http://homeisland.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se