Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 29 januari 2009

Orättvist som bara den

Av Kerstin Nilsson - 29 januari 2009 18:38

 Nu måste vi (Doriz och Tess) få uttrycka vår mkt stora irritation över vår matte. Orättvisare får man leta länge efter!!!!!

I morse tog hon med sig bara Jennie och åkte iväg och när dom efter lååååång tid kom hem så fullkomligt stank matte av en underbar doft av vår älskade Maja. (mattes barnbarn) och Jennie orerade över vilken underbar promenad i skogen dom haft där Maja hade lett vägen över stock och sten och Jennie och matte samt Maja's mamma hade följt efter. Den lilla 4 åringen fick bestämma?????

hur orättvist är inte det på en skala 0-10?

Att matte sen tröstade oss med att vi hade sluppit gå i koppel med en Maja var verkligen noll tröst för vår del. Vi hade gärna gått hela promenaden i koppel och gått så fint om vi bara hade fått följa med. Nej nu är vi verkligen putt och tänker inte prata med matte på flera dagar. Så det så!!!

 
ANNONS
 
pernilla

pernilla

30 januari 2009 13:15

din (nåja hundarnas :) blogg är bara för härlig :)

när ska Doriz få träffa kavaljern då?
mvh pernilla andersson

http://homeisland.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se