Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 27 januari 2009

skogspartaj och diverse annat skoj..

Av Kerstin Nilsson - 27 januari 2009 19:29

På vår skogspromenad i morse så upptäckte vi att det varit party i
skogen :-) Det måste ha varit så men inte sjutton fick vi ngn inbjudan inte.

För när vi gick där så hittade vi ett mkt intressant rådjursspår men efter att ha följt det några hundra meter så insåg vi att det rådjuret måste definitivt ha inmundigat något alkoholhaltigt för vingligare spår mitt på skogsbilvägen har vi sällan skådat.

Sen fick vi klart för oss eller rättare sagt matte att vi har en som jagar klövvilt en som har stort fågelintresse och en småviltsjägare. Fast till småviltsjägaren måste vi nog bara meddela att så små djur som ekorrar och möss är väl ändå att ta i. Man håller sig till harar och kaniner men Tess hälsar att i brist på bröd får man ta limpa, eller hur det nu var.

Men vi kom på en eminent lösning på fästingproblemet på den berömda fästing/ormvägen!!!! Eftersom dom säger att rådjur är mellanvärd för fästingar så borde man ju låta alla rådjur få en hel del alkohol och partaja i skogen. För det är ju sant att alkohol i stor mängd dödar och om rådjuren dricker lagom för ett party så borde ju dom små fästingarna som huserar på deras kropp bli rejält förgiftade och kanske avlida på kuppen. Vad tror ni om den id´´en ( det är ngt fel på mattes tangentbord för den gör två pluttar när det bara skall var ett, Ni kanske har ngn lösning på det?)

På eftermiddagen tog vår matte med oss på den där eminenta 5000 stegspromenaden men där fanns det inte ett spår så långt ögat nådde, i alla fall inte av 4 beningar men däremot var det gott om 2 bens spår på vägen. Men vi träffade inte på en enda mer än en som förpestade luften med att köra stinkande Volvo som en galning på en väg där det är förbjudet att köra om man inte bor på den vägen och så såg det minsann inte ut som han gjorde alls.

Så idag har vi definitivt fått motion så vi är nöjda somliga av oss har ju större behov än andra och hon ligger alltid först. Vi kan bara meddela att det är INTE matte.

Här skall vi se om hon lyckas att lägga ut en bild från vår fästingskog, men den är inte tagen nu utan en höst för drygt 2 år sedan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se