Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 27 januari 2009

skogspartaj och diverse annat skoj..

Av Kerstin Nilsson - 27 januari 2009 19:29

På vår skogspromenad i morse så upptäckte vi att det varit party i
skogen :-) Det måste ha varit så men inte sjutton fick vi ngn inbjudan inte.

För när vi gick där så hittade vi ett mkt intressant rådjursspår men efter att ha följt det några hundra meter så insåg vi att det rådjuret måste definitivt ha inmundigat något alkoholhaltigt för vingligare spår mitt på skogsbilvägen har vi sällan skådat.

Sen fick vi klart för oss eller rättare sagt matte att vi har en som jagar klövvilt en som har stort fågelintresse och en småviltsjägare. Fast till småviltsjägaren måste vi nog bara meddela att så små djur som ekorrar och möss är väl ändå att ta i. Man håller sig till harar och kaniner men Tess hälsar att i brist på bröd får man ta limpa, eller hur det nu var.

Men vi kom på en eminent lösning på fästingproblemet på den berömda fästing/ormvägen!!!! Eftersom dom säger att rådjur är mellanvärd för fästingar så borde man ju låta alla rådjur få en hel del alkohol och partaja i skogen. För det är ju sant att alkohol i stor mängd dödar och om rådjuren dricker lagom för ett party så borde ju dom små fästingarna som huserar på deras kropp bli rejält förgiftade och kanske avlida på kuppen. Vad tror ni om den id´´en ( det är ngt fel på mattes tangentbord för den gör två pluttar när det bara skall var ett, Ni kanske har ngn lösning på det?)

På eftermiddagen tog vår matte med oss på den där eminenta 5000 stegspromenaden men där fanns det inte ett spår så långt ögat nådde, i alla fall inte av 4 beningar men däremot var det gott om 2 bens spår på vägen. Men vi träffade inte på en enda mer än en som förpestade luften med att köra stinkande Volvo som en galning på en väg där det är förbjudet att köra om man inte bor på den vägen och så såg det minsann inte ut som han gjorde alls.

Så idag har vi definitivt fått motion så vi är nöjda somliga av oss har ju större behov än andra och hon ligger alltid först. Vi kan bara meddela att det är INTE matte.

Här skall vi se om hon lyckas att lägga ut en bild från vår fästingskog, men den är inte tagen nu utan en höst för drygt 2 år sedan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se