Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 23 januari 2009

Hon var seg idag.

Av Kerstin Nilsson - 23 januari 2009 14:17

I dag tog vi den där 5000 stegs promenaden men ack så sakta hon gick vår matte. Men det gällde ju inte oss så vi sprang på som vanligt trots halkan.

Det har väl aldrig bekymrat en springer spaniel av vår kaliber att det är halt precis.

Vi måste få berätta vad hon gjorde dagen efter hon varit på fysträningsföreläsningen. Hon skulle öva upp vår balans som hon hade lärt sig. Pyttsan dålig balans vad är det?? Hon lyfte diagonalt ett framben och ett bakben på oss och okej det var ju en rolig övning men vingla? Glöm det!!! Sen sa hon åt Tess att hoppa upp på kontorsstolen och körde runt den på kontoret och vickade på den men va då? det var väl bara att balansera så fixade det sig lätt som en plätt. Fast vi andra kan meddela att Tess såg rätt fundersam ut. Vi har hört ngt mummel att vänta ni bara till våren då skall ni få åka skottkärra. Ja herregud säger vi bara en sådan konstig matte vi har och fortsätter hon på detta viset så får hon nog aldrig åka på föreläsningar mer. :-) Fast hon brukar ju inte be om tillåtelse förståss så vi lyckas väl inte hindra henne kan vi tro.
Nej nu skall vi vila en liten stund innan det är dags för middagen. Sov så gott grankott!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se