Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 23 januari 2009

Hon var seg idag.

Av Kerstin Nilsson - 23 januari 2009 14:17

I dag tog vi den där 5000 stegs promenaden men ack så sakta hon gick vår matte. Men det gällde ju inte oss så vi sprang på som vanligt trots halkan.

Det har väl aldrig bekymrat en springer spaniel av vår kaliber att det är halt precis.

Vi måste få berätta vad hon gjorde dagen efter hon varit på fysträningsföreläsningen. Hon skulle öva upp vår balans som hon hade lärt sig. Pyttsan dålig balans vad är det?? Hon lyfte diagonalt ett framben och ett bakben på oss och okej det var ju en rolig övning men vingla? Glöm det!!! Sen sa hon åt Tess att hoppa upp på kontorsstolen och körde runt den på kontoret och vickade på den men va då? det var väl bara att balansera så fixade det sig lätt som en plätt. Fast vi andra kan meddela att Tess såg rätt fundersam ut. Vi har hört ngt mummel att vänta ni bara till våren då skall ni få åka skottkärra. Ja herregud säger vi bara en sådan konstig matte vi har och fortsätter hon på detta viset så får hon nog aldrig åka på föreläsningar mer. :-) Fast hon brukar ju inte be om tillåtelse förståss så vi lyckas väl inte hindra henne kan vi tro.
Nej nu skall vi vila en liten stund innan det är dags för middagen. Sov så gott grankott!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se