Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

Nu är det bevisat (återigen)

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2009 23:22

Tess speaking: Det var väl det jag visste att vår matte är både förvirrad, konstig och allmänt lite galen :-)

Och naturligtvis så måste hon ju bevisa det gång på gång. I dag åkte hon till jobbet för att städa bort julen. Vilken jul den såg vi inget av inte. Varken hemma eller på klubben. Jo förståss det var den gången vi inte fick vara med och öppna julklappar och äta knäck kanske. Vi fick några futtiga bitar prinskorv och köttbullar i matskålen och resten fick vi bara lukta på. Fy så orättvist det är.

Men till dagens bevis då. Om man kommer till klubben så skall man väl träna eller åtminstone få gå en skogspromenad där kan man tycka. Men icke sa nicke vi fick sitta i bilen. har ni hört något så orättvist!!!!!

Men sen åkte vi till skogen i alla fall, den skogen där vi träffades i går med Happy och Yatzy men inte var dom där inte. Konstigt och jag som trodde dom skulle vara där för att hämta mig igen men så var inte fallet.

Den promenaden som i går tog 1 timme och 15 minuter tog i dag 55 minuter. Antingen pinnade matte på som sjutton idag eller så slöade dom i går. Det enda jag vet att varken jag eller de övriga 4 benta tjejerna slöade någon av dagarna. Sen träffade vi på en herre i skogen, ja en 2 bent sådan då och jag och alla springrar jag känner är fullt övertygade om att alla människor vi möter i hela sitt liv har längtat efter att få träffa just mig. Men matte skrek nej och kallade tillbaka mig när jag tänkte uppfylla herrens högsta önskan. Kan ni begripa hur taskig hon är? Och jag som då är en snäll och lydig springer spaniel gjorde som matte sa och sen fick vi alla tre koppel på och fick gå efter herren på vägen. Men vi gjorde vårat bästa att hinna i fatt honom och när vi gjorde det så tänkte jag att nu då skall hon väl vara snäll mot honom. Man måste ju uppfylla herrars önskningar (tror jag) Men inte fick vi hälsa då heller trots att matte minsann hejade på honom. Nej vi fick lugnt och stilla passera i koppel. Trist tycker jag men hon är hård vår matte så vi kan ju inte annat än lyda. :-)

Sen åkte vi hem vilade upp oss medan matte pratade i den där nedrans telefonen som vanligt. och sen fick vi mat och ut en kortis och så åkte hon. Alldeles ensam till Uppsala. Hon skulle lyssna på en föreläsning om fysträning från valp till vuxen hund. Skall inte hundar få vara med då det handlar ju om oss. Och nu är hon hemma igen och fullkomligt stinker av Figge och Lycka lukt. Attans så orättvist. Jag skall ringa HRIS = hundars rätt i samhället och klaga. Ja om telefonen blir ledig ngn gång förståss.

Hälsningar från en missbelåten Tess P.S Dom andra hälsar att dom är lika missnöjda med matten vår.

 
ANNONS
 
ANNICA

ANNICA

16 januari 2009 20:18

Stackars er, vi förstår precis vad du menar och håller helt med att den stackars mannen säkert hade tagit promenaden bara i hopp om att få hälsa på en springer ( sånt vet väl alla !!! ) stå på er nästa gång och kräv er rätt. voffar från dixie daiwa bruno.

http://www.curricos.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se