Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Nu är hon hemma igen

Av Kerstin Nilsson - 13 januari 2009 22:24

I dag på eftermiddagen åkte matte, Jennie och jag ut i skogen och gissa vilka vi träffade på? Jo Paula, Happy, Yatxy och så lilla Tess förståss.

Vi blev jätteglada att träffa på dom om gick en lång promenad i skogen tillsammans. Nästan 1,5 timme var vi ute och gissa hur vi sprang. Tess först som vanligt och sen sprang jag Doriz efter fast inte alltid åt samma håll.

Det fanns mkt att lukta på så vi passade på medan killarna var upptagna med att nosa Jennie i rumpan(Happy) och slicka henne i öronen (läs Yatzy)

Jennie meddelar att hon tyckte inte alls att det var särskilt roligt.

Inte matte heller om vi skall vara helt ärliga, hon blev faktiskt lite förbenad på båda killarna och bad dom låta bli. Och då inte med alltför snälla ord vill vi påstå. Visst det funkade en stund men så är det ju så med killar att dom har knäck i lurarna minsann.

Sen åkte vi hem och bara vi tjejer fick följa med in. Matte sa att det räckte med 3 skitiga, grusiga hundar minsann.Hon är så petig hon tycker vi.

När Paula skulle gå så blev Tess kvar, inte vet vi om hon glömde henne eller om det var meningen men det lär vi väl bli varsle kan jag tro. Fast egentligen är det lite mysigt att vara 3 igen så det får nog vara så ett tag framöver.

Men man vet aldrig vad matten tar sig till så var inte för säkra på att inte Tess så småningom flyttar. Hon skulle definitivt inte ha ngt emot det och inte somliga på Väddö heller.

Nu är det nattning som gäller för vi har fått våra kvällskex så då är det väl bara sova kvar kan jag tro.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se