Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Nu är hon hemma igen

Av Kerstin Nilsson - 13 januari 2009 22:24

I dag på eftermiddagen åkte matte, Jennie och jag ut i skogen och gissa vilka vi träffade på? Jo Paula, Happy, Yatxy och så lilla Tess förståss.

Vi blev jätteglada att träffa på dom om gick en lång promenad i skogen tillsammans. Nästan 1,5 timme var vi ute och gissa hur vi sprang. Tess först som vanligt och sen sprang jag Doriz efter fast inte alltid åt samma håll.

Det fanns mkt att lukta på så vi passade på medan killarna var upptagna med att nosa Jennie i rumpan(Happy) och slicka henne i öronen (läs Yatzy)

Jennie meddelar att hon tyckte inte alls att det var särskilt roligt.

Inte matte heller om vi skall vara helt ärliga, hon blev faktiskt lite förbenad på båda killarna och bad dom låta bli. Och då inte med alltför snälla ord vill vi påstå. Visst det funkade en stund men så är det ju så med killar att dom har knäck i lurarna minsann.

Sen åkte vi hem och bara vi tjejer fick följa med in. Matte sa att det räckte med 3 skitiga, grusiga hundar minsann.Hon är så petig hon tycker vi.

När Paula skulle gå så blev Tess kvar, inte vet vi om hon glömde henne eller om det var meningen men det lär vi väl bli varsle kan jag tro. Fast egentligen är det lite mysigt att vara 3 igen så det får nog vara så ett tag framöver.

Men man vet aldrig vad matten tar sig till så var inte för säkra på att inte Tess så småningom flyttar. Hon skulle definitivt inte ha ngt emot det och inte somliga på Väddö heller.

Nu är det nattning som gäller för vi har fått våra kvällskex så då är det väl bara sova kvar kan jag tro.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se