Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 12 januari 2009

Matte är bevisat galen...

Av Kerstin Nilsson - 12 januari 2009 15:19

Hej på er.

Nu måste vi bara få berätta om vår tokiga matte. I morse gav hon sig iväg på cykel (utan oss). Fullkomligt onödigt enligt vårt förmenande. När hon kom hem kände vi minsann lukten av Maja mattes barnbarn som vi gillar väldans mkt. Det är inte helt ömsesidigt för hon tycker vi är lite påflugna och blir lite rädd för oss. Konstig tjej tycker vi för vi vill ju bara pussa på henne och vara riktigt riktigt nära. Men se det uppskattas inte alls.


Sen åt hon lunch, pratade i telefonen (som vanligt) men sen ni fick vi följa med till hennes jobb. Och där trodde man ju att vi skulle få träna lite lydnad eller så men icke sa nicke. Vi fick sitta i bilen medan hon städade. På klubben var det två andra hundägare med hundar som tränade och vi fick bara se på. Har ni hört ngt så orättvist förrut.

Men sen ni så åkte vi till skogs och där fick vi springa allt vi orkade (och det gjorde vi minsann) i 1 timmes tid. Gud så mysigt det var.

Nu är vi hemma igen och klockan börjar närma sig matdags men inte sjutton serverar hon någon mat inte. Först skall vi torkas av allt grus och vatten och sen skall vi vila så vi inte får magomvridning efter hård motion säger matte. Vad vi tycker bryr hon sig inte ett dugg om minsann.

Nej fram med maten för frisk luft gör att man blir hungrig. Så det så!!! Vi kan ge oss sjutton på att vi kommer att få duscha underredet innan vi får mat. Matte sitter här och tänker på det sa hon. Då tänker vi verkligen protestera.

Hoppas ni får en bra eftermiddag kväll i alla fall utan dusch och med massor av mat. Mors från Jennie och Doriz

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se