Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 12 januari 2009

Matte är bevisat galen...

Av Kerstin Nilsson - 12 januari 2009 15:19

Hej på er.

Nu måste vi bara få berätta om vår tokiga matte. I morse gav hon sig iväg på cykel (utan oss). Fullkomligt onödigt enligt vårt förmenande. När hon kom hem kände vi minsann lukten av Maja mattes barnbarn som vi gillar väldans mkt. Det är inte helt ömsesidigt för hon tycker vi är lite påflugna och blir lite rädd för oss. Konstig tjej tycker vi för vi vill ju bara pussa på henne och vara riktigt riktigt nära. Men se det uppskattas inte alls.


Sen åt hon lunch, pratade i telefonen (som vanligt) men sen ni fick vi följa med till hennes jobb. Och där trodde man ju att vi skulle få träna lite lydnad eller så men icke sa nicke. Vi fick sitta i bilen medan hon städade. På klubben var det två andra hundägare med hundar som tränade och vi fick bara se på. Har ni hört ngt så orättvist förrut.

Men sen ni så åkte vi till skogs och där fick vi springa allt vi orkade (och det gjorde vi minsann) i 1 timmes tid. Gud så mysigt det var.

Nu är vi hemma igen och klockan börjar närma sig matdags men inte sjutton serverar hon någon mat inte. Först skall vi torkas av allt grus och vatten och sen skall vi vila så vi inte får magomvridning efter hård motion säger matte. Vad vi tycker bryr hon sig inte ett dugg om minsann.

Nej fram med maten för frisk luft gör att man blir hungrig. Så det så!!! Vi kan ge oss sjutton på att vi kommer att få duscha underredet innan vi får mat. Matte sitter här och tänker på det sa hon. Då tänker vi verkligen protestera.

Hoppas ni får en bra eftermiddag kväll i alla fall utan dusch och med massor av mat. Mors från Jennie och Doriz

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 juli 2017 07:27

Hittade på senaste blogginlägget av en slump. Och där hade vi ju tävlat appellklass spår. Och det gick ju inte så bra precis. Och efteranmälan vi gjorde var ju i sök. Och det gick ju desto bättre kan man väl säga. Klassvinst och uppflyttning. Ja vad ...

Av Kerstin Nilsson - 18 maj 2017 07:21

Jodå hon kom ihåg att hon hade en blogg faktiskt. Dock tog det ett tag att hitta på den igen.Nu skulle jag ju berätta om den där söndagens äventyr. För första gången så hade jag anmält mig till en brukstävling och dessutom på en plats jag hade sagt...

Av Kerstin Nilsson - 12 maj 2017 07:23


Herregud så länge sedan det var jag bloggade. Upptäckte av en slump att jag ju hade en blogg som jag alldeles glömt användarnamn och lösenord på.Men nu har jag kommit in igen och kan dela med mig av allt som händer i min värld.Så vi får väl börja med...

Av Kerstin Nilsson - 21 januari 2016 14:09

I dag har Wilja och jag varit på klubben och träffat Malin Golve. Med Malin följde 2 nya vänner till Wilja. Först var det läskigt en stor svart hane och en guldgul kille. Men efter en stund så var dom väl inte så farliga precis ansåg Wilja. Väl hemma...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2016 12:48

I dag på förmiddagen har vår matte suttit framför datorn och lyssnat/tittat på ett webbinarium. Hon påstod att föreläsaren var riktigt bra precis som Sofia sagt. Ja inte vet vi för vi passade på att sova.   Passar på att gömma bollen samtidigt. /W...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se