Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 11 januari 2009

Hon är galen vår matte.

Av Kerstin Nilsson - 11 januari 2009 13:14

Inte blev det ngt av inköpet av 2 stora säckar hundmat i går inte. Ibland är hon lite smart och kollar först om det kommit hem det hon beställt. Måste tänka på bensinpriset och utsläppen i onödan säger hon, men f-n vet om hon inte är lat XD. Men i alla fall så slapp hon åka i onödan för maten hon beställde till oss hade inte kommit till affären.

I morse fick hon ett ryck och tog med oss Jennie och Doriz på en promenad runt stan (det brukar vi inte göra) för då får man ju gå i koppel hela tiden och det är pisstrist. Men somliga (läs Doriz) tyckte det var skitskoj att flänga runt på stan. Jennie's kommentar skall vi inte berätta.

Men i alla fall så stannade vi på halva vägen och hälsade på Doriz son Solo och hans kompis Moses och det tyckte Doriz var superkul. Dom hade ju massor med roliga saker på golvet som tuggben och leksaker man kunde leka med. Jennie tyckte nog också det var rätt kul för hon fick massor av klappar av deras husse och matte och det är alltid okej.

på hemvägen fick vi vara lösa en liten stund på en äng där matte hade koll på oss. Vi förstår inte varför vi som är så nedrans lydiga inte kan få vara lösa hela vägen. Vi skulle väl aldrig sticka iväg från vår matte? Matte protesterar vilt vid dessa ord. Men men kul var det i alla fall. Nu är vi hemma och matte har ätit lunch. Tror ni vi fick ngt? Inte en smula så långt ögat når har det blivit så nu tänker vi terrorisera matte ända tills maten serveras framåt kvällen. Vi får väl se hur länge hon står ut :-)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Av Kerstin Nilsson - 16 februari 2018 13:21

I morse var jag väldans trött. Klev upp tidigt så hundarna fick gå ut men dom fick ingen frukost för jag la mig på soffan en stund. Vid 7 tiden kom sonen upp och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet. Och visst på med kläderna hundarna fick ...

Av Kerstin Nilsson - 10 februari 2018 19:06

I torsdags var första gången jag sk. syndade = gjorde avsteg från dieten. Klubben hade årsmöte och jag bakade en smörgåstårta till mötet. För att vara som alla andra (dumt tänkt) så åt jag ingen riktig middag, dock en kycklingklubba för att int eta s...

Av Kerstin Nilsson - 7 februari 2018 20:22

I morse vaknade vi till lite mera snö och -11 ute. Vackert jovisst men kallt som attans. Eftersom Mary och jag skulle på Appellkurs så kunde ju inte de andra följa med och sitta i bilen. Så efter deras och min frukost så fick dom gå en prommis. Avoca...

Av Kerstin Nilsson - 6 februari 2018 07:53

I dag började vi dagen med lite messkonversation efter att ha tittat på termometerns utetemperatur. Betydligt bättre än gårdagens temperatur på -11,5 när jag gick till sängs. Tog en tablett magnesium till middag och det blev lite sprutt på magen så d...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kvistagrans blogg med Blogkeen
Följ Kvistagrans blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se